30 mei, 2020

Coaching

Coaching

Wat is coaching eigenlijk, onderstaande is wat WikipediA erover zegt;

Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag. Genezing is nadrukkelijk niet het doel en ziekte niet het uitgangspunt.

Binnen deze praktijk gebruiken we veel vormen van coachen, die we zoveel mogelijk laten aansluiten op de hulpvraag.

Op het moment dat je inzicht in een probleem of issue wil hebben, je hiervoor doelen moet stellen en daarin stappen moet maken, dan is het makkelijker om dit samen met een coach te doen. Het realiseren van doelen die je samen met een coach stelt werkt ondersteunend tijdens het proces/ traject.

Op deze website kun je je inlezen over de diverse vormen van coaching die binnen deze praktijk toegepast worden.

Coaching is altijd maatwerk!

Heb je een persoonlijke vraag of wil je weten wat voor jou de mogelijkheden kunnen zijn in deze praktijk dan kun je altijd even mailen of bellen.

Minder stress, ander werk, een fijne relatie, meer zingeving of iets anders waarbij je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken? Een coach helpt je om sneller je doelen te bereiken.

Coachen is een specifieke manier van begeleiden waarbij bepaalde doelen gemakkelijker en sneller gerealiseerd zullen worden. Dit gebeurt meestal onder leiding van een coach. De coach ondersteunt het leerproces van de coachee (de leerling). Dit houdt in dat de coach helpt bij het stellen van doelen en het behalen ervan.

Bron: Wikipedia

Laatst aangepast op zondag 21 juni 2020 14:37

Categorieën